MIÉRT FONTOS AZ EGÉSZSÉGES ALAPANYAG AZ ÉLELMISZER-ELŐÁLLÍTÁSBAN?
Az élelmiszer-előállítás nem csupán egy folyamat, hanem egyfajta elhivatottság és felelősség is. Mi a Simontornyai birtokon úgy gondoljuk, hogy az ételeink minősége közvetlenül kapcsolódik az alapanyagok tisztaságához és egészségéhez. Nem véletlen, hogy mi nem értünk egyet a "jó lesz az még lének vagy bornak" gondolkodásmóddal.
Sokan úgy vélik, hogy ha az alapanyag nem a legjobb minőségű, az nem probléma, hiszen úgyis megfőzzük, vagy bor készül belőle, és így elfedhetőek a hibák. Ez a megközelítés azonban veszélyes tévhit. Ha rossz minőségű, egészségtelen alapanyagok kerülnek a feldolgozásba, akkor az eredmény soha nem lehet olyan tiszta és ízletes, mint amit egy gondosan válogatott, érett és egészséges alapanyag nyújthat.
Mi azért dolgozunk, hogy minden termékünkben a legjobb minőséget képviseljük. Az egészséges alapanyag nem csak azért fontos, mert jobban ízlik, hanem mert biztosítja a termék hosszabb eltarthatóságát is, és megőrzi annak természetes tisztaságát. Az élelmiszer, amit készítünk, nemcsak az asztalodra kerül, hanem a szervezetedbe is. Éppen ezért elengedhetetlen számunkra, hogy csakis a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk fel.
A "jó lesz az még lének" gondolkodásmód nemcsak az íz rovására megy, hanem a végtermék minőségét is veszélyezteti. A tiszta, természetes íz, amit a termékeinkben tapasztalsz, annak köszönhető, hogy nem kötünk kompromisszumot az alapanyagok terén. Minden gyümölcsöt és zöldséget gondosan válogatunk, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk számodra.
Mi hiszünk abban, hogy az egészséges, minőségi alapanyagokból készített ételek nemcsak jobbak, hanem valóban táplálóbbak és finomabbak is. Ezért dolgozunk nap mint nap azon, hogy a legjobbat nyújtsuk neked és családodnak.